"Želio sam Džeku, krio sam se u hotelu u Sarajevu"

Adriano Galliani se prisjetio

"Želio sam Džeku, krio sam se u hotelu u Sarajevu"

Još 2009. godine Adriano Galliani je bio 'zagrizao' da na San Siro dovede bh. reprezentativca Edina Džeku. 

Galliani je zajedno sa tadašnjim sportskim direktorom kluba Areidom Braidom boravio u Sarajevu kako bi pokušao realizirati transfer Džeke u Milan. Neuspješne akcije se prisjetio u razgovoru za klupsku televiziju. 

"Prije nekoliko godina sam pokušao da angažujem Džeku i proveo sam tri dana sakriven u hotelu u Sarajevu zajedno sa Braidom. U posljednje vrijeme mediji me uvijek uhvate, mada...", rekao je Galliani. 

Naš napadač je inače od malih nogu navijač Milana i nedavno je izjavio da se divio Shevchenku dok je nosio dres njegovog omiljenog kluba. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi