Benatia objasnio kako je propao transfer u Milan

Iz Bayerna ipak otišao u Juve

Benatia objasnio kako je propao transfer u Milan

E. Škorić

Mehdi Benatia, stoper Juventusa, kaže kako ga je Milan želio dovesti u svoje redove.

Uoči velikog italijanskog derbija između Milana i Juventusa, stoper Stare dame tvrdi da ga je Vincenzo Montella zvao na San Siro.

"Vratio sam se u Italiju jer mi je nedostajalo sve - od kapućina do atmosfere", kazao je Benatia, a nekadašnji stoper Bayerna potom govori i o pozivu iz Milana.

"Montella je sjajna osoba, kontaktirao me, čekao je preuzimanje od strane kineskih investitora, ali ja nisam imao stprljenja, pa sam krenuo u Juventus".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na kraju je prognozirao rezultat derbija: "Juve će dobiti 2:0", dodao je optimistični Benatia.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi