Višća pogodio u porazu Buyuksehira

U igru ušao 56. minuti, zatresao mrežu u 90.

Višća pogodio u porazu Buyuksehira

U posljednjoj utakmici 27. kola turske Superlige, Bursaspor je savladao Buyuksehir sa 2:1 na Ataturk stadionu, a Edin Višća pogodio je u porazu svoje ekipe.

Bursaspor, koji je u ovom susretu bio nešto opasniji, došao je u vodsto preko Alfreda N'Diayea u 13. minuti, koji je pogodio nakon asistencije Pabla Batalle.

Buyuksehir je primio gol u svakoj od posljednjih utakmica, pa je tako bilo i u ovoj. U drugom poluvremenu, tačnije u 56. minuti Toma je zamijenio Edin Višća.

Sebastian Pinto udvostručio je prednost Burse u 68. minuti, a u samom finišu susreta, Višća je pogodio za 2:1, ali nije bilo vremana da Buyuksehir napravi preokret.

Treba napomenuti da su obje ekipe utakmicu završile sa igračem manje. U redovima gostiju Pierre Webo dobio je drugi žuti karton u 75. minuti, dok je Gokcek Vederson kod domaćih drugu javnu opomenu zaradio u 86. minuti.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.