Sanchez vrijedi više od 35 miliona eura

Sanchez vrijedi više od 35 miliona eura

Predsjednik Udinesea Franco Soldati tvrdi da je u zimskom prelaznom roku odbio ponudu jednog evropskog velikana za Alexisa Sancheza vrijednu čak 35 miliona eura.

"Ne smijem otkriti ime, ali jedan je klub za Sancheza ponudio gotovo 35 milijuna eura", rekao je Soldati italijanskim medijima.

Sanchez je u Udinese stigao prije tri godine i vrlo brzo je postao jedan od najboljih igrača kluba. Tokom prošlog ljeta je igrama na Mundijalu za reprezentaciju Čilea na sebe privukao pažnju velikih klubova.

Bio je na meti Manchester Uinteda i Intera, ali je ipak ostao u klubu. Međutim, prema izvorima bliskim klubu na ljeto će skoro sigurno biti prodat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.