Ponuda iz Italije za Daniela Sturridgea
Foto: EPA

Sturridgea želi Milan

Ponuda iz Italije za Daniela Sturridgea

M. Šljivak

Napadač Liverpoola Daniel Sturridge karijeru bi mogao nastaviti u italijanskoj Seriji A.

Nakon četiri godine u dresu Redsa, čini se kako je karijera 27-godišnjeg fudbalera na Anfieldu došla kraju. 

Izvjesno je kako će Sturridge napustiti Liverpool na kraju sezone, a kako navode italijanski mediji, karijeru bi mogao nastaviti u redovima Milana.

Rossoneri će na kraju sezone vjerovatno ostati bez Carlosa Bacce. Klub sa San Sira kao idealnu zamjenu za njega vide Sturridgea i oni će ga na kraju sezone pokušati dovesti u svoje redove.

Liverpool za ovog napadača traži sumu od 30 miliona funti, što je za sada previše novca za Milan, ali bi se i to moglo promijeniti kada klub preuzmu kineski investitori.

Sturridge je član Liverpoola postao u januaru 2013. godine. Stigao je iz Chelseaja, a njegov napredak su spriječile mnogobrojne povrede koje je doživio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ove sezone je odigrao ukupno 21 meč, a postigao je šest pogodaka.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi