Pjanić najbolje ocijenjen igrač Rome

Nakon velikog rimskog derbija

Pjanić najbolje ocijenjen igrač Rome

A. Beganović

U okviru 7. kola Serie A odigran je veliki rimski derbi u kojem je Lazio do pobjede došao golom Klosea u sudijskoj nadoknadi vremena.

Oba naša reprezentativca, Pjanić u Romi, te Lulić u Laziju pružili su dobre partije, s tim što je Pjanić igrao od prve minute, a Lulić je u igru ušao u 46. minuti.

Nekadašnji veznjak Lyona asistirao je Osvaldu, koji je Romu doveo do prednosti, a od portala Goal.com za svoju igru dobio je ocjenu 6.5. Pored Pjanića ovom ocjenom nagrađeni su De Rossi i Osvaldo.

Lulić je unio dosta živosti u igri nebesko - plavih, a Goal.com i njemu je dao ocjenu 6.5. Kod Lazia najbolju ocjenu i to 7.5 dobio je Hernanes.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.