Misimović: Sretan sam u Dinamu, ostajem!

Naš reprezentativac želi ostati u Moskvi duži period

Misimović: Sretan sam u Dinamu, ostajem!

Zvjezdan Misimović, reprezentativac Bosne i Hercegovine, istakao je da ne razmišlja o odlasku iz Dinamo Moskve, jer je sretan u redovima ovog ruskog kluba.

Misimović se povezivao u posljednje vrijeme sa odlaskom iz Dinama, pogotovo kada je u redove moskovskog kluba došao Christian Fernando Noboa Tello, ali naš reprezentativac vjeruje da će dobiti priliku.

"Ne, apsulutno ne razmišljam o odlasku. Ostajem u Dinamu. Ovdje se osjećam kao kod kuće. Dobro mi je u klubu i namjeravam ovdje ostati duži period. Vjerujem u sebe i znam da ću dobiti priliku, a kada ju dobijem znat ću je iskoristiti", rekao je Misimović.

"Morate biti sretni, jer to ekipu čini jačom. Konkurencija može samo korisitit ekipi. Najvažnija stvar je da imamo odličan tim", dodao je bosanskohercegovački veznjak, koji se najviše povezivao sa povratkom u njemački Wolfsburg.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti