Misimović: Hagi je lažov!

Reprezentativac BiH sutra potpisuje za Dinamo

Misimović: Hagi je lažov!

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović sutra bi trebao potpisati ugovor sa svojim novim klubom, moskovskim Dinamom.

Misimović je, s pravom, ogorčen na svog, sad već bivšeg trenera Gheroghea Hagija u Galatasarayu, koji osim nepravednog izbacivanja našeg reprezentativca iz ekipe, bilježi rezultate ispod svih očekivanja na klupi istanbulskog kluba.

"Već sam 99 odsto igrač Dinama i karijeru nastavljam u Moskvi. Sutra bi se taj transfer trebao riješiti", rekao je Misimović čiju izjavu prenosi Hurriyet.

Misimović se potom kratko osvrnuo i na Hagija:

"Ne želim više mnogo komentarisati po tom pitanju. Hagi je lažov, to je sve što ću reći", dodao je Misimović, koji je zaželio Galatasarayu sreću.

Dinamo je Wolfsburgu platio pet miliona eura za Misimovića, koji se tako pridružio koloniji bh. igrača u Rusiji koju sačinjavaju Elvir Rahimić, Senijad Ibričić i Marko Topić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.