Miroslav Stevanović do kraja sezone u Deportivu

Nova posudba za Zmaja

Miroslav Stevanović do kraja sezone u Deportivu

Bh. reprezentativac Miroslav Stevanović novi je fudbaler Deportivo Alavaesa, saopštila je Sevilla putem svog zvaničnog Twitter profila koja je nekadašnjeg fudbalera Vojvodine do kraja sezone posudila španskom drugoligašu.

Nekadašnji U-21 reprezentativac koji je prvi dio sezone proveo na posudbi u Elcheu, gdje se nije najbolje snašao, a ostatak sezone provesti će u redovima Deportivo Alavesa gdje će pokušati da se vrati u pravu reprezentativnu formu do početka priprema za Svjetsko prvenstvo u Brazilu ovoga ljeta.

Iako se spominjala čak i mogućnost povratka u BH Telecom Premijer ligu, Stevanović je ipak odlučio da ostane na Pirinejima, te da se igrama u španskoj Segundi na pravi način nametne selektoru naše reprezentacije Safetu Sušiću.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.