Milan sprema ponudu za Drogbu

Milan sprema ponudu za Drogbu

Italijanski prvak AC Milan spremio je ponudu za napadača Chelseaja Didiera Drogbu, te je namjerava poslati na Stamford Bridge u narednih nekoliko dana.

Ovu je informaciju objavio dobro obaviješteni Mediaset, koji se nalazi u vlasništvu predsjednika Milana Silvia Berlusconija, te se navodi kako je Drogba prvi na listi želja Rossonera do kraja prelaznog roka.

Milan planira poslati Alberta Paloschija na posudbu u Chievo Veronu, te se namjerava riješiti nepredvidivog Antonija Cassana, što bi otvorilo vrata dolasku Drogbe na San Siro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.