Cocalić pogodio u pobjedi Maccabija iz Haife

U šesnaestini finala Kupa

Cocalić pogodio u pobjedi Maccabija iz Haife

A. Beganović

U okviru šesnaestine finala izraelskog Kupa Maccabi iz Haife rezultatom 2:1 savladao je Maccabi iz Beer Sheve, a prvijenac u zelenom dresu postigao je i nekadašnji fudbaler Željezničara Edin Cocalić.

Nekadašnji mladi reprezntativac sjajno se snašao u Izraelu. Od samog dolaska u Maccabi standardni je prvotimac, a jučer se upisao i u listu strijelaca.

U Kup susretu njegova momčad savladala je imenjaka iz Ben Sheve, a Cocalić je u 36. minuti svojom momčadi donio prednost.

Devet minuta prije kraja Meshumar je udvostručio prednost Maccabija iz Haife, da bi u sudijskoj nadoknadi vremena Adir Danin pogodio za konačnih 2:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.