Chelsea počeo pregovore za Cahilla

Chelsea počeo pregovore za Cahilla

Vodstvo Boltona potvrdilo je informaciju kako su otpočeli razgovori sa Chelseajem oko moguće prodaje Garyja Cahilla.

"Istina je da pregovaramo sa Chelseajem oko prodaje Cahilla. On je profesionalac i vrhunski igrač, te je trenutačno potpuno fokusiran na Bolton", stoji u zvaničnom saopštenju Boltona.

"Još uvijek nije ništa potpisano, ali bilo bi pošteno da kažem da smo razgovarali sa čelnicima Chelseaja. Januar bi mogao donijeti neke promjene, ali Gary će za sada ostati naš igrač. Prije prelaznog roka imamo dvije važne utakmice", rekao je menadžer Boltona, Owen Coyle. 

Dvadesetšestogodišnji defanzivac Boltona je u dosadašnjoj karijeri upisao 127 nastupa za svoj klub, uz 12 postignutih pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije