Bolton spreman pustiti Cahilla u januaru

Bolton spreman pustiti Cahilla u januaru

Bolton je spreman u januarskom prelaznom roku prodati defanzivca Garyja Cahilla, koji je trenutno jedan do najtraženijih igrača u Engleskoj.

Wanderersi su bili spremni prodati Cahilla i u januarskom prelaznom roku, ali ponude Arsenala i Tottenhama došle su posljednji dan prelaznog roka i iste su odbijene.

Owen Coyle istakao je da je spreman pustiti 25-godišnjeg stopera, ali ne želi da se desi ista situacija kao sa ponudama Arsenala i Tottenhama, koje su došle kasno.

Navodno, Chelsea je spreman dovesti Cahilla, kojem ugovor sa Boltonom ističe na ljeto, tako da ukoliko u januaru ne napusti Reebok stadion, Wanderersi na kraju sezone neće dobiti nikakvu odštetu za njegov transfer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.