Allegri produžuje do 2014.

U Milanu zadovoljni trenerom

Allegri produžuje do 2014.

Massilmilano Allegri, trener Milana, spreman je za produženje ugovora do 2014.

Ovaj 43-godišnji stručnjak je prezeo Milan prošlog ljeta nakon što je došao iz Cagliaria i prvobitni ugovor je potpisan do 2012, ali produženje je sasvim očekivano.

Razlog je naravno titula koju je Milan osvojio prvi put poslije 2004, a već je osvojen još jedan trofej i to Supercoppa u kojoj su Allegrievi momci prošle subota sa 2:1 savladali vječitog rivala Inter. Prvi meč u novoj sezoni Milan igra baš protiv Cagliaria i to 27. avgusta.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.