Moderator/ica: MinistaR

High je napisao/la:Kako cu pored ovakvog PES-a igrati FM.Inace nemam zivaca gledati nesto a ne poduzeti nista,odnosno ne ucestvovati u istom,tako da... Dolazi u obzir samo ono sto ja kontrolisem,cime mogu upravljati u svim segmentima.
High je napisao/la:Kako cu pored ovakvog PES-a igrati FM.Inace nemam zivaca gledati nesto a ne poduzeti nista,odnosno ne ucestvovati u istom,tako da... Dolazi u obzir samo ono sto ja kontrolisem,cime mogu upravljati u svim segmentima.

-Barcelona- je napisao/la:da li neko zna gdje mogu skinuti crack za igricu Call of Juarez

Knele je napisao/la:igra li ovdje ko Football Manager 2010? Ja odvijeka igram ovu igru, ovaj put u novoj verziji (iskreno meni najboljoj) vodio sam Milan i nešto mi se save zeznuo, sad moram ponovo.
Nemam volje, imao sam hrpu dobrih igrača, a sad valja ponovo... Sa kim da krenem? :S

majestic24 je napisao/la:Ja od igrica igram samo Pro Soccer 6. Imao sam i 8 ,al nije to to. Jednostavno mi se 6 svidja najvise i samo nju igram. Uvjek dodajem neke dodatke,timove,dresove..tako da je zaista gust igrati ovu igricu.

Mirza_Hordas je napisao/la:zagor@ mislim da nikad nisam igrao ovaku igricu ali je dosta dobra, naučiš ponešto

Trenutno korisnika/ca: Frutek i 11 gostiju.