Moderatori/ce: doci, MinistaR, csh, ribery
Pauk je napisao/la:Ja sam iz Danske i znam za rodjenog Sarajliju Nikolu Sarica, i Saric je ovdje jedan od najvecih talenata danskih iz 1991. godista.
Medjutim on je sigurno ima vec 2 godine stalno govorio za danske medije, da mu je najveca zelja da zaigra za Dansku, ali da ima i mogucnost opcija da zaigra za Srbiju ili BiH ako zbog nekog razloga nebude mogao igrati za Dansku.
Znaci sudeci po njegovom izjavama za danske medije, Danska mu je na prvom mjestu, pa Srbija na drugom, pa BiH na trecem.
I jos jedna stvar, Saric sve odkad je u Liverpoolu, (igra za omladinski tim Liverpoola), on ima puno povreda i nije se bas najbolje snasao, barem tako tvrde danske medije indirektno kad ga spominju.
Plus Saric ima 19 godina a vec zadnje dvije godine je u omladinskom timu Liverpoola, i prakticno nije nikako napredovao.

omerbavarac je napisao/la:Sta je ovo jbt? Otkud nama ovoliki talenti? Zovi sve, bice barem 50% igraca svjetske klase.
Cartman je napisao/la:omerbavarac je napisao/la:Sta je ovo jbt? Otkud nama ovoliki talenti? Zovi sve, bice barem 50% igraca svjetske klase.
Ma mozda ce bit njih 5% igraci svjetske klase. Ovi "talenti" svi igraju po danskoj i Svedskoj, gdje su lige nula ili u juniorskim ekipama vecih klubova gdje prodje stotine igraca a vrlo mal broj se probije do prve ekipe. Nijedan od njih nista nije pokazo na seniorskom nivou a vec se priblizavaju 20 godina. Na primjer jedan Pjanic je sa 17 igro u Ligue 1. E takvi igraci budu svjetska klasa, a ne "talenti" od 20 godina sto jednom u godini zaigraju u kupu (Kapidzic i njemu slicni).
Pauk je napisao/la:UDARNA VIJEST
Evo ovdje u Danskoj, medije tvrde da Bosna pokusava da Sarajlija Nikola Saric (91' godiste igra za omladinski tim Liverpoola) zaigra za Bosnu a ne Dansku.
Nikola Saric je izjavio danas za danske medije da je bosanski fudbalski savez kontaktirao njegovog oca Predraga ali da nema vise informacija o tome.
Saric je nastavio i rekao da je on do sada igrao za Dansku i da i dalje mu je zelja da predstavlja Dansku ali takodje nece izkluciti mogucnost da zaigra za Bosnu, kako Nikola kaze nece da zatvori bilo koja vrata.
šarićBez_komentara je napisao/la:Interesantno je kako se naši fini susjedi interesuju ne samo za djecu "čisto" pravoslavne ili katoličke vjeroispovijesti,već i za onu iz tzv."miješanih" brakova,iz kakvih su Nikola Saric(tata-pravoslavac,mama-katolkinja) ili Dario Vujičević (tata-katolik,mama-pravoslavac) a sve po ocu gledaju.
Dvojica Sarajlija,po svemu sudeći bi trebala samo za BiH igrati.
Mada,bio je intervju s Dariom na Hayatu gdje on poprilično kalkuliše,iako stalno dolazi u Sarajevo,i druži se s Sarajlijama i tu mu je rodbina,i sve,no očito želi zadržati mogućnost igranja za Hrvatsku samo radi karijere,jer eto kad pogledaju Hrvatska je 11. na rang listi a BiH...
Sve je to bezobrazno,i takve se ne treba moliti,no u takvoj smo situaciji da sve treba moljakati i moljakati...sem pravih patriota naravno.
Imam samo jedno pitanje,jel Nikola Sarić ili je Šarić ?
![]()
Trenutno korisnika/ca: B0SANAC, calcio, Dylan Dog, lottdogg, Principatus i 28 gostiju.