Široki bolji od Spartaka
Željko Šakić je večeras bio najraspoloženiji

Prijateljski meč u Šibeniku

Široki bolji od Spartaka

Momčad Širokog nastavila je s pripremnim utakmicama za nadolazeću sezonu, a večeras su snage odmjerili sa ruskom ekipom, Spartak Vladivostok.

Izabranici Ivana Velića prije dva dana su osvojili turnir, 1.Kup Jadranske banke, koji je igran u Šibeniku u organizaciji KK Jolly. Širokobriježani su prvo slavili u polufinalu protiv Zadra rezultatom 66:44, a onda u finalu pobijedili Splita 86:68.

Danas su Širokobriježani odigrali ranije dogovoren susret protiv Spartaka Vladivostok i slavili rezultatom 82:81. Iako su na poluvremenu bili u zaostatku od 10 koševa (37:27) ekipa s Pecare je odlično reagirala u drugom dijelu, preokrenula rezultat u svoju korist i došla do pobjede.

Najbolji u redovima momčadi Ivana Velića bio je Šakić koji je postigao 27 koševa, a Barać je dodao 11. Kod Spartaka je Victor ubacio 17, a Akindele 15.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.