Borac u Boriku deklasirao Crvenu zvezdu

SEHA liga, 14. kolo

Borac u Boriku deklasirao Crvenu zvezdu

A. Beganović

U okviru 14. kola Regionalne lige rukometaši Borca u Banja Luci su sa ubjedljivih 35:25 savladali Crvenu zvezdu.

Izabranici Dragana Markovića stigli su do nove pobjede u Regionalnoj ligi. Večeras su u Boriku ubjedljivo savladali Crvenu zvezdu, te su se tako učvrstili na 6. mjestu tabele.

Gosti iz Beograda bolje su otvorili utakmicu i u 9. minuti su imali prednost od tri gola (4:1). Međutim, Borac se brzo budi, te u 13. minuti dolazi do izjednačenja (6:6), da bi u 17. minuti golom Trivundže bh. predstavnik po prvi put došao do prednosti (9:8).

Do kraja prvog dijela banjalučki rukometaši držali su prednost u svojim rukama, a na odmor se otišlo pri rezultatu 16:14 za Borac.

Izabranici Dragana Markovića sjajno su otvorili drugo poluvrijeme i u 40. minuti su stigli do prednosti od 6 golova (21:15), da bi četiri minuta kasnije golom Karačića poveli sa ubjedljivih 25:16. Do kraja utakmice rukometaši Borca su rutinskom igrom sačuvali stečenu prednost.

Kod Borca najefikasniji su bili Panić i Mandić sa po 5 golova, dok su Pušica sa 5 i Dokić sa 4 gola bili najefikasniji kod Crvene zvezde.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.