Zoran Kuntić novi trener gradačačke Zvijezde

Srbijanski stručnjak zamjena za Jovića

Zoran Kuntić novi trener gradačačke Zvijezde

Zoran Kuntić, 44-godišnji srbijanski stručnjak, novi je trener gradačačke Zvijezde, saznaje SportSport.ba.

Kuntić je imao dobru igračku karijeru, a kao trener radio je u nekoliko mađarskih klubova i Hajduk Kuli.

Dunakeszi VSE je posljednji klub koji je vodio. Ovu mađarsku ekipu napustio je na kraju sezone 2009/10, a sada će na klupi Zvijezde iz Gradačca naslijediti Dragana Jovića.

Nakon što je Jović preuzeo Sarajevo u Gradačcu se odmah krenulo u potragu za njegovom zamjenom. Bili su dogovoreni uslovi sa Zvonkom Živkovićem, međutim, ovaj srbijanski stručnjak dobio je ponudu beogradskog Partizana da vodi ekipu juniora.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.