Sušić odredio sastav

Za susret protiv Luksemburga

Sušić odredio sastav

Održana je pres konferencija na kojoj je selektor naše reprezentacije Safet Sušić otkrio sastav koji će zaigrati protiv Luksemburga, te istakao  kako će igrati ofanzivno.

Poznato je već da bi pobjedom nad Luksemburgom osigurali baraž za Evropsko prventvo, a Sušić želi ovaj susret riješiti što prije.

"Oldučio sam se za ofanzivnu ekipu, jer želimo utakmicu riješiti što prije. Moguće je da i primimo gol, jer ćemo igrati ofanzivno", rekao je Sušić na današnjoj pres konferenciji.

"Imamo dva izuzetno dobra golmana i jako teško je odlučiti kome dati priliku. Begović će braniti u Zenici, a Hasagić u Parisu, samo ukoliko bude potpuno spreman", kaže Sušić te dodaje:"Međutim, nebitno je ko će braniti, ko igrati i ko će biti selektor. Bitno je samo da pobijedimo. Jednostavno moramo pobijediti, a ja vjerujem da ćemo to i učiniti".

Protiv Luksemburga od prve minute zaigrat će: Begović, Mujdža, Spahić, Papac, Rahimić, Lulić, Pjanić, Misimović, Medunjanin, Džeko, Ibišević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.