Službeno: Razišli se Čelik i Ibraković

Sporazumni raskid ugovora

Službeno: Razišli se Čelik i Ibraković

A. Beganović

Abdulah Ibraković i Čelik danas su sporazumno raskinuli ugovor, što je za naš portal potvrdio i sada već bivši trener zeničke momčadi.

Godinu dana prije isteka ugovora Čelik i Ibraković su se sporazumno rastali.

"Dogovorili smo sporazumni raskid saradnje. U Čeliku mi je bilo lijepo, možda smo i mi danas mogli biti na izvlačenju u Nionu, no šta je tu je. Život ide dalje", rekao je Ibraković za SportSport.ba i dodao:

"Čeliku želim sve najbolje, mislim da Zenica kao grad zaslužuje evropski Čelik i nadam se da će u budućnosti tako i biti. Zahvalio bih se Robijašima na podršci koju sam imao i nadam se da će i oni naredne godine na Bilinom polju gledati evropske utakmice."

Novi trener Čelika najvjerovatnije će biti bivši trener Rudara, Boris Gavran.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.