Selimović dobio otkaz u Travniku

Selimović dobio otkaz u Travniku

Nedžad Selimović više nije trener Nogometnog kluba Travnik, odlučio je Upravni odbor ove ekipe.

Travnik je jučer na Piroti remizirao (1:1) sa ekipom GOŠK-a, a odmah nakon utakmice sastao se Upravni odbor Travnika koji je odlučio da se zahvali Selimoviću na dosadašnjem radu.

"Iznenađen sam ovom odlukom. Međutim, život ide dalje. Mislim da se nije trebalo ovako završiti, ali kod nas se brzo zaboravljaju dobre stvari. Četiri godine sam radio u Travniku i ponosan sam na taj period. Želim se zahvaliti navijačima i svim igračma sa kojima sam radio ove četiri godine, a mislim da sam i ja nešto od njih naučio tokom tog perioda", rekao je Selimović za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.