Potvrđeno: Na Grbavicu stiže Hajduk

U četvrtak 6. oktobra u 18:30 sati

Potvrđeno: Na Grbavicu stiže Hajduk

Ekipa sarajevskog Željezničara, aktuelnog osvajača Kupa Bosne i Hercegovine, u četvrtak će na Grbavici dočekati ekipu splitskog Hajduka.

Već neko vrijeme vode pregovori sa Splićanima, a bilo je ostalo da se dogovori i konačan datum odigravanja ovog prijateljskog susreta.

Prije nekoliko trenutaka konačno je dogovoreno da to bude četvrtak, 6. oktobar, a susret će se odigrati na Grbavici sa početkom u 18:30 sati.

"Predstavlja nam čast i zadovoljstvo da jedan regionalni fudbalski velikan uveliča našu proslavu. Bilo je malih dilema da li će se utakmica odigrati 6. ili 8. oktobra, a maloprije su nas obavijestili iz Splita da njima odgovara 6. oktobar, tako da je sada sve dogovoreno", potvrdio je za SportSport.ba direktor Željezničara Dželaludin Muharemović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije