Plišek: Prebolili smo Široki

Sarajevo slavilo u Prijedoru

Plišek: Prebolili smo Široki

D. Banović

Sarajevo je nakon poraza od Širokog Brijega pobjedom u Prijedoru ponovo na pobjedničkom putu.

Bordo tim sa Koševa slavio je rezultatom 2:1 u gostima kod Rudara, a češki trener Sarajeva Jiri Plišek nakon meča bio je posebno zadovoljan.

"Zasluženo smo pobijedili. Imali smo mnogo šansi, ali najvažnije je bilo da smo oba gola postigli baš na vrijeme, što nam je kasnije omogućilo da kontrolišemo utakmicu. Gol smo primili iz nepažnje odbrane, ali bez obzira na sve mislim da je ovaj rezultat realan, iako je i Rudar imao svoje prilike", rekao je Plišek za SportSport.ba.

"Posebno me raduje činjenica da smo današnjom pobjedom na teškom gostovanju pokazali da smo prebolili poraz od Širokog u prošlom kolu", dodao je češki stručnjak.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.