Plišek danas u Fojnici, Kojić na probi

Plišek danas u Fojnici, Kojić na probi

A. Beganović

Češki fudbalski stručnjak, Jirži Plišek, danas će otputovati u Fojnicu gdje se njegovi novi izabranici pripremaju za narednu sezonu.

Još uvijek se ne zna kada će Plišek potpisati ugovor sa Sarajevom, no dogovor je postignut i Upravni odbor dao je saglasnost za njegov angažman, tako da su ustvari ostale još samo puke formalnosti, pa da i zvanično Plišek preuzme bordo momčad.

Češki stručnjak će prema posljednjim informacijama imati primanja kao i njegov prethodnik Mirza Varešanović.

I dok se očekuje dolazak Plišeka u Fojnicu, fudbaleri Sarajeva u ovom malom gradiću ispunjavaju svoje obaveze, a bordo momčadi priključio se i napadač Kozare Dejan Konjić i o njegovoj sudbini, odnosno o tome da li će ostati ili ne odlučit će češki stručnjak.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.