Odović preuzeo GOŠK

Danas prvi trening s novom momčadi

Odović preuzeo GOŠK

A. Beganović

Nekadašnji trener Željezničara, Borca, Slavije i Veleža, Milomir Odović, imenovan je za novog šefa struke premijerligaša iz Gabele, GOŠK-a.

Odović će na klupu GOŠK-a naslijediti Darka Dražića.

"Dogovorio sam sve sa čelnicima GOŠK-a. Upravo se spremam za put i već danas sa svojom novom momčadi odradiću i prvi trening", za SportSport.ba govori novi šef struke GOŠK-a.

"Svjestan sam da me očekuje mnogo posla, no na to sam i navikao. Gledao sam jednu utakmicu svoje nove momčadi i mislim da ima tu određenog kvaliteta. Najteže će biti na samom početku jer ipak dolazi novi trener, no ne bojim se. Radom ćemo nadoknaditi sve nedostatke i nadam se da ćemo uspjeti ostvariti cilj, a to je ostanak u društvu najboljih". dodao je Odović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.