Novo pojačanje: Zolotić se vraća u Željezničar!

Potvrdio za SportSport.ba

Novo pojačanje: Zolotić se vraća u Željezničar!

Nermin Zolotić se od naredne polusezone će nastupati za Željezničar.

Nekadašnji mladi bh. reprezentativac je danas uspješno okončao pregovore sa višestrukim prvakom naše zemlje i uz odobrenje Genta dolazi na posudbu do kraja sezone u Željezničar. To je potvrdio i za SportSport.ba. 

"Radujem se povratku na Grbavicu. Nadam se da ću svojim trudom i radom pomoći klubu u ostvarenju zacrtanih ciljeva i mislim da ne moram mnogo pričati o ovome. Navijači znaju koliko mi znači Željo", kazao nam je Zolotić.

Zolotić je posljednju polusezonu proveo u redovima Istre, a za Željezničar je prethodno nastupao do jula 2014. godine kada je otišao u belgijski Gent. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije