Musić dobio ponudu za kamp Man. Citya

Kapiten kadetske reprezentacije BiH odlazi na Eastlands

Musić dobio ponudu za kamp Man. Citya

Mladi fudbaler tuzlanske Slobode Semir Musić dobio je poziv od Manchester Citya da dođe u njihov kamp za mlade igrače.

Engleski klub Manchester City poslao je poziv mladom, 16-godišnjem fudbaleru tuzlanske Slobode Semiru Musiću pozivnicu u kamp za mlade fudbalere, u kojem bi trebao ostati desetak dana.

Nakon vremena provedenom u kampu, ukoliko zadovolji struku Manchester Citya, Musiću bi mogao biti ponuđen i ugovor, te bi ovaj igrač rođen 20. jula 1995. godine, mogao postati član omladinskog pogona kluba sa Eastlandsa.

Osim Musića, poziv za odlazak u kamp Manchester Citya dobio je i Ervin Jusufović, još jedan mladi fudbaler tuzlanske Slobode.

Samir Musić je kapiten kadetske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.