Milomir Odović napustio Velež

Ugovor istekao

Milomir Odović napustio Velež

Milomir Odović od danas više nije trener Veleža, potvrdio je ovaj stručnjak za SportSport.ba.

Odoviću je sa mostarskim klubom zvanično jučer istekao ugovor, a ovom fudbalskom stručnjaku niko iz kluba nije ponudio produženje istog, te je Odović odlučio napustiti ekipu.

"Meni je ugovor sa Veležom istekao jučer. Niko iz kluba mi nije došao i predložio daljnju saradnju, niti je ikakav dogovor bio postignut, tako da ja više nisam trener Veleža", kaže Odovića za SportSport.ba.

"S obzirom da nismo napravili dovoljno kada je u pitanju igrački kadar, odnosno nismo stvorili uslove da ekipa u narednoj sezoni napravi određeni iskorak, mislim da je rastanak najbolja opcija u ovom trenutku", dodao je sad već bivši trener Veleža.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije