Markić će se držati za jaja tokom himne?!

Sramne izjave U-21 reprezentativca BiH

Markić će se držati za jaja tokom himne?!

Mladi U-21 reprezentativac Bosne i Hercegovine Toni Markić, kako kaže, "na jajima" će držati ruku tokom intoniranja himne Bosne i Hercegovine.

Mladi reprezentativac U-21 reprezentacije BiH i stoper mostarskog Zrinjskog Toni Markić na svom je Facebook profilu komentarisao sliku na kojoj je u dresu U-21 reprezentacije sa rukom na srcu tokom intoniranja državne himne BiH.

Međutim, Markiću izgleda ne odgovara što je član reprezentacije BiH, te se nada da će "Hercegovinu uskoro pripojiti Hrvatskoj", te da će ubuduće umjesto na srcu ruku tokom intoniranja državne himne držati "na jajima"?!

Vrlo bezobrazan javni nastup mladog reprezentativca Bosne i Hercegovine, koji očito ne smatra reprezentaciju, a ni državu za koju nastupa i čiji je građanin svojom.

S obzirom na sve ovo, selektor mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine Vlado Jagodić definitivno bi trebao preispitati odluku o pozivanju Markića u mladi nacionalni tim Bosne i Hercegovine jer ovakvim mladićima tu sigurno nije mjesto, sve dok se planiraju držati za jaja tokom intoniranja himne.

Biće zanimljivi vidjeti hoće li Markić ispuniti svoje obećanje u narednom susretu U-21 reprezentacije, s obzirom da je ovo pisao još krajem 2008. godine. Do sada nismo primjetili da je ispunio obećanje, ali ko zna...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.