Husejinović: Ne vraćam se u Slobodu

Bivši igrač Werdera još traži angažman

Husejinović: Ne vraćam se u Slobodu

Nekadašnji fudbaler Werdera iz Bremena Said Husejinović neće preći u tuzlansku Slobodu, kako su to neki najavljivali.

Husejinović je dobio otkaz u Werderu, gdje se nikada nije nametnuo, a nakon toga je bez kluba. Pojavile su se špekulacije da će ovaj igrač pojačati tuzlansku Slobodu, ali od toga neće biti ništa.

"Drago mi je što me trener Darko Vojvodić želi i cijeni, ali nema ništa od povratka. Istina je da smo pričali i da sam ja izrazio želju da treniram sa Slobodom dok ne nađem klub. Vojvodić mi je tada rekao da su vrata Slobode za mene uvijek otvorena. To mi je drago, ali od povratka na Tušanj za sada nema ništa", rekao je Husejinović za Oslobođenje.

Husejinović je dodao i da ima kontakte sa beogradskim Partizanom, te sa nekoliko klubova iz Njemačke i Norveške.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.