Beganović imenovan trenerom Čelika

Beganović imenovan trenerom Čelika

Upravni odbor NK Čelik imenovao je sinoć Elvedina Beganovića za šefa stručnog štaba zeničkog premijerligaša.

Beganović, koji je vođenje ekipe preuzeo nakon ostavke Borisa Gavrana, sa Čelikom je u posljednjih pet prvenstvenih utakmica ostvario tri pobjede, te po jedan remi i poraz.

„Novi trener ugovor će potpisati za tekuću i narednu takmičarsku sezonu, a Upravni odbor donio je i odluku da za prvog trenera, odnosno Beganovićevog saradnika bude imenovan Amir Japaur, nekada vrsni golgeter i trener u omladinskim selekcijama našeg kluba. Nijaz Hrustanović ostaje trener golmana“, izjavio je Senad Sarajlić, predsjednik NK Čelik.

Upravni odbor Čelika, čijoj je sjednici nakon sinoćnje pobjede nad Zvijezdom (2:1) prisustvovao i proslavljeni bh. nogometaš Elvir Bolić, imenovao je Nihada Perču i Husejina Hinovića za potpredsjednike kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.